Recept Bylinková omeleta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V mléce rozmícháme vejce, mléko, prášek do pečiva, kari, mouku, sůl, řezaný popenec a pažitku. Na másle upečeme omelety. Plníme je kopřivovým špenátem, případně dušenými houbami či sterilovaným podušeným zelím. Svinuté je můžeme zapéct ve vymaštěném pekáčku, zalité vejci s mlékem a sýrem.

Čerpáno z časopisu Květy (Jaro'99).

Recept je z kategorií: Omelety



Nahlásit recept

  • 23.05.04 vloženo
  • 2656x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 1-2 vejce
  • 4 PL mléka
  • špetka kypřícího prášku
  • špetka kari
  • 1-2 PL polohrubé mouky
  • sůl
  • 2 PL popence
  • 2 PL pažitky
  • máslo.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinková omeleta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rizoto s liškami

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým...
Karbanátky Karbanátky
Chilli con carne Chilli con carne
TOPlist