Recept Bylinková omeleta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V mléce rozmícháme vejce, mléko, prášek do pečiva, kari, mouku, sůl, řezaný popenec a pažitku. Na másle upečeme omelety. Plníme je kopřivovým špenátem, případně dušenými houbami či sterilovaným podušeným zelím. Svinuté je můžeme zapéct ve vymaštěném pekáčku, zalité vejci s mlékem a sýrem.

Čerpáno z časopisu Květy (Jaro'99).

Recept je z kategorií: Omelety



Nahlásit recept

  • 23.05.04 vloženo
  • 2533x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 1-2 vejce
  • 4 PL mléka
  • špetka kypřícího prášku
  • špetka kari
  • 1-2 PL polohrubé mouky
  • sůl
  • 2 PL popence
  • 2 PL pažitky
  • máslo.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinková omeleta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomazánka z olejovek

Inzerce

Chutné recepty, ze kterých nepřiberete

21.04.14 | V dnešní době se většina z nás snaží o zdravý životní styl, kdy je většinou hlavním cílem zhubnout přebytečná kila nebo si udržet postavu. K tomuto fenoménu patří především kvalitní a správné stravování... (číst dále)

 

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s...
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle...
TOPlist