Recept Bylinková omeleta

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V mléce rozmícháme vejce, mléko, prášek do pečiva, kari, mouku, sůl, řezaný popenec a pažitku. Na másle upečeme omelety. Plníme je kopřivovým špenátem, případně dušenými houbami či sterilovaným podušeným zelím. Svinuté je můžeme zapéct ve vymaštěném pekáčku, zalité vejci s mlékem a sýrem.

Čerpáno z časopisu Květy (Jaro'99).

Recept je z kategorií: Omelety



Nahlásit recept

  • 23.05.04 vloženo
  • 2616x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 1-2 vejce
  • 4 PL mléka
  • špetka kypřícího prášku
  • špetka kari
  • 1-2 PL polohrubé mouky
  • sůl
  • 2 PL popence
  • 2 PL pažitky
  • máslo.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bylinková omeleta

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
TOPlist