Recept Bratislavské rezy

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ze svíčkové nakrájíme 4 řezy, naklepeme je, osolíme a opepříme. Stejně připravíme pečínku a spolu s řezy svíčkové ji na rychlo opečeme na tuku. Opečené vyjmeme, a udržujeme v teple.

Do tuku přidáme kečup, zelený hrášek, nakrájená rajčata, vorčesterskou omáčku a víno. Po několik minut vzniklou omáčku povaříme a poléváme jí řezy.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 6978x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězí svíčkové
  • 100g tuku
  • 100g vepřové pečínky
  • 100g zeleného hrášku
  • 1 lžice kečupu
  • 1 lžička vorčesterské omáčky
  • 3 rajčata
  • sůl a pepř
  • 2dl suchého, červeného vína

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, zelený salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské rezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tanec pro dva

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist