Recept Bratislavské rezy

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ze svíčkové nakrájíme 4 řezy, naklepeme je, osolíme a opepříme. Stejně připravíme pečínku a spolu s řezy svíčkové ji na rychlo opečeme na tuku. Opečené vyjmeme, a udržujeme v teple.

Do tuku přidáme kečup, zelený hrášek, nakrájená rajčata, vorčesterskou omáčku a víno. Po několik minut vzniklou omáčku povaříme a poléváme jí řezy.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 6169x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězí svíčkové
  • 100g tuku
  • 100g vepřové pečínky
  • 100g zeleného hrášku
  • 1 lžice kečupu
  • 1 lžička vorčesterské omáčky
  • 3 rajčata
  • sůl a pepř
  • 2dl suchého, červeného vína

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, zelený salát.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské rezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vinná klobása

Nejlepší recepty

Cibulačka Cibulačka
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové...
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
TOPlist