Recept Bratislavské rezy

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ze svíčkové nakrájíme 4 řezy, naklepeme je, osolíme a opepříme. Stejně připravíme pečínku a spolu s řezy svíčkové ji na rychlo opečeme na tuku. Opečené vyjmeme, a udržujeme v teple.

Do tuku přidáme kečup, zelený hrášek, nakrájená rajčata, vorčesterskou omáčku a víno. Po několik minut vzniklou omáčku povaříme a poléváme jí řezy.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 6362x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězí svíčkové
  • 100g tuku
  • 100g vepřové pečínky
  • 100g zeleného hrášku
  • 1 lžice kečupu
  • 1 lžička vorčesterské omáčky
  • 3 rajčata
  • sůl a pepř
  • 2dl suchého, červeného vína

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, zelený salát.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské rezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
TOPlist