Recept Bratislavské rezy

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ze svíčkové nakrájíme 4 řezy, naklepeme je, osolíme a opepříme. Stejně připravíme pečínku a spolu s řezy svíčkové ji na rychlo opečeme na tuku. Opečené vyjmeme, a udržujeme v teple.

Do tuku přidáme kečup, zelený hrášek, nakrájená rajčata, vorčesterskou omáčku a víno. Po několik minut vzniklou omáčku povaříme a poléváme jí řezy.

Recept je z kategorií: Minutky


Reklama

Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 7384x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězí svíčkové
  • 100g tuku
  • 100g vepřové pečínky
  • 100g zeleného hrášku
  • 1 lžice kečupu
  • 1 lžička vorčesterské omáčky
  • 3 rajčata
  • sůl a pepř
  • 2dl suchého, červeného vína

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, zelený salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské rezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Křupavé banánové brownies


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist