Recept Bratislavské rezy

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ze svíčkové nakrájíme 4 řezy, naklepeme je, osolíme a opepříme. Stejně připravíme pečínku a spolu s řezy svíčkové ji na rychlo opečeme na tuku. Opečené vyjmeme, a udržujeme v teple.

Do tuku přidáme kečup, zelený hrášek, nakrájená rajčata, vorčesterskou omáčku a víno. Po několik minut vzniklou omáčku povaříme a poléváme jí řezy.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 27.08.02 vloženo
  • 6479x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězí svíčkové
  • 100g tuku
  • 100g vepřové pečínky
  • 100g zeleného hrášku
  • 1 lžice kečupu
  • 1 lžička vorčesterské omáčky
  • 3 rajčata
  • sůl a pepř
  • 2dl suchého, červeného vína

Doporučená příloha

  • Dušená rýže, zelený salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bratislavské rezy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist