Recept Bramborová pizza po selsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bramborová pizza po selsku

Postup

1. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na sáčku. Přímícháme vejce rozšlehané se škrobovou moučkou.

2. Vymaštěný pečicí plech posypeme rozmarý­nem. Z bramborové hmoty vytvoříme placku o průměru zhruba 30 cm. Předpečeme 20 min. v troubě předehřáté na 225 °C.

3. Omytá rajčata nakrájíme na plátky a rozložíme je na předpečenou placku. Posypeme kořenicí směsí na pizzu.

4. Ovčí sýr nakrájíme na kostičky a rozdělíme je na povrch pizzy. Posypeme parmazánem a zaka­peme olejem.

5. Teplotu snížíme na 200 °C a dopékáme dalších 20 min. Podáváme posypané nasekanou bazalkou.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla



Nahlásit recept

  • 27.02.02 vloženo
  • 6659x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 12 porcí

Ingredience

  • 3 hrnky instantní bramborové kaše
  • 1 vejce
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžička rozmarýnu
  • 6 rajčat
  • směs koření na pizzu
  • 200 g ovčího sýra
  • 5 lžic strouhaného parmazánu
  • 10 černých oliv
  • lístky bazalky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bramborová pizza po selsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

včera | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Karbanátky Karbanátky
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist