Recept Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč

(Hodnoceno 9x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč

Postup

Všechno smícháme a nalejeme do vymaštěné a vysypané forny, nebo plechu s okrajem. Upečeme, pocukrujeme a pochutnáme si.

Recept je z kategorií: Koláče



Nahlásit recept

  • 30.10.03 vloženo
  • 57919x zobrazeno

Ingredience

  • 3 vejce
  • 2 hrnky nastrouhaných jablek
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1/2 hrnku oleje, nebo podle potřeby trochu víc
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 hrnek krystalového cukru
  • mletá skořice dle chuti
  • 1 hrnek na hrubo posekaných vlašských ořechů
  • 1/4 hrnku hrozinek namočených v troše rumu
  • mletý cukr na pocukrování

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

jarkahas 31.10.14 19:29

Výborné a rychlé

Odkaz na uvaření

Arome sokolik 10.09.13 06:44

Včera večer upečeno. Neměla jsem polohrubou mouku, tak jsem použila hrnek hladké a hrnek celozrnné mouky. Polovinu bílého cukru jsem nahradila cukrem třtinovým, místo rozinek do rumu naložila brusinky a celý koláč jsem potřela hořkou čokoládou rozpuštěnou se lžičkou kokosového oleje. Dnes ráno už je polovina koláče pryč. Je opravdu skvělý! Děkuji za recept!

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

rozmlsaná 28.03.13 20:07

Dělám tento koláč taky s nastrouhanou cuketou. Taky moc dobrý. Vláčný, pěkně vysoký.

Uvaření se již líbí 1 labužníkovi
Odkaz na uvaření

Sonic82 20.02.13 21:08

Výborný…Jen do těsta jsem přidal sklenicku limonády a jablka nahore posypal drobenkou a dal vic jablek......Ma­ximalni zazitek

Odkaz na uvaření

Zuzka1973 20.11.12 19:12

Tolik pochvalných komentářů mne navnadilo k upečení tohoto moučníku a rozhodně musím se všemi souhlasit: je opravdu výborný!
Jediná improvizace byla ta, že se mi nechtělo louskat ořechy ;)
Tak jsem místo nich použila kokos :)
Nahoru rumovou polevu, ještě lehký posyp zbytečkem kokosu a pak bylo velmi těžké čekat, až to celé vychladne, protože ta vůně byla neodolatelná :)
Ke koláči jsme si dali čajík s rumem, medem a citronem ;)
Moučníku je z této várky pěkná dávka… ale je tak dobrý, že málem zmizel na posezení :)
Dalo mi hodně přemlouvání schovat si dva kousky na ráno ke kafi… No, snad to vydržím nesníst je ještě během večera :) ;)

Uvaření se již líbí 5 labužníkům
Odkaz na uvaření

Zuzu 19.11.12 20:26

Upečeno a snědeno, dětmi chváleno, budu dělat určitě znovu. Dala jsem víc jablek, než je řečeno, určitě o třetinu víc.

Odkaz na uvaření

Tami2 12.11.12 09:47

děkuji za super recept…takhle jednoduchou dobrotu jsem už dlouho neměla. Celý plech zmizel raz dva…je to opravdu chutné a rychlé…vřele doporučuji ;o)

Odkaz na uvaření

rieMa 29.08.12 21:41

Nadpis naprosto odpovídá, rychlé a jednoduché :) Místo cukru jsem tam dala med, což mu udělalo takovou dobrou koncovku…

Odkaz na uvaření

koralek 16.02.11 15:54

Vynikající - mňam!
Máme teda bez rozinek a místo skořice koření na Jablkový závin, ale fakt super. Čokoládovou polevu sypanou kokosem jsem přidala také, myslím, že tím je to ještě lepší. Miluju jednoduché a rychlé recepty.

Odkaz na uvaření

SandraValterova 30.01.11 10:41

Výborný, nadýchaný a vláčný koláč. Vršek jsem polila kakaovou polevou s rumem - mňamka.

Odkaz na uvaření

bendoma 27.11.10 12:56

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
jolana
4988 příspěvků 23.04.14 22:09

A jeejej.. recept bol napisany 30.10. 20003.. pekne cisla.. :mavam:

 
Dadooa
263 příspěvků 23.04.14 18:10

@Eja Jj, mi to zily nerve, jsem taky ponekud expresivnejsi ;-)
„Byvalo tu zvykem..“ bych moc vazne nebrala, jsou tu mraky „nedokonalych“ receptu, proste to spoustu lidi presne nesledovalo, nebo nemohlo sledovat, nebo ma jinou troubu. Lidi s displejem se bez toho asi neobejdou, kdyz na ne svetylko mrka, neco tam nastavit musej.
Vsechny me stare recepty po babickach nebo po mame mam bez presnych cisel teploty, casu, rozmeru pekacku.. A odflaknutymi bych je ani ve snu nenazvala.
A presto se podle tecch receptu desetileti uspesne varilo a peklo. A nikomu to nechybelo :-) :mavam:

Příspěvek upraven 23.04.14 v 18:13

 
Eja
3590 příspěvků 23.04.14 17:16

@Dadooa Bývalo tu před více lety zvykem, že se recepty psaly tak, aby je byl schopen uvařit začátečník, a zejména upéct. Babi to dodržovala skoro 100%, proto jsem si dovolila použít trochu expresivní výraz. U ní je to velmi neobvyklé.
Všimni si, že jsem nejdřív začátečnici podala požadované informace a pak jsem připodotkla…
Obvyklá velikost plechu = velikost plechu dodávaného s troubou obvyklých rozměrů.

 
Dadooa
263 příspěvků 23.04.14 16:58

@casino Ja prece nejsem proti tomu casy a teploty uvadet, pokud je clovek zna. Pokud je nemeri, neznamena to, ze neco „odflaknul“ Nejspis to umi i bez toho a trikrat lip.. A jen trapky to budou jizlive komentovat.
Se jen podivejte, kolik lidi to uspesne upeklo i bez tech presnych cisel! ;) A nikoho z nich nenapadlo je sem pripsat. A kdyz se nekdo zepta, staci odpovedet a nejlip bez poplivani autora. Obvykla velikost plechu a obvykla teplota peceni kazdemu nestaci, zacatecnikum zvlast. Na tom nic neni.
@hippolyta b) je spravne :-D :* Nejsuli moc prikra.

Příspěvek upraven 23.04.14 v 17:04

 
hippolyta
359 příspěvků 23.04.14 14:54

Muzete rozvest, proc si myslite, ze babi ten recept nepekla? Nebo tradicne jen tak zvanite? (urceno casinu)

 
casino
4379 příspěvků 23.04.14 14:07
" trapny kecy "??? Hmmm... Proč ta příkrost?

@Dadooa
Ač neosloven, přesto si dovolím nesouhlasit :)
Pominu-li qadraturu plechu a časté řeči o tom, že každá trouba peče jinak, pak určení teploty (stačí vyhřátí pece na nízkou, střední, vysokou) je dobré v rcp uvést. Vy víte, já vím, @Eja ví, ale jak vidíte, @kreativita neví… :)

A že to babi odflákla?
No, myslím, že @babi tento nesmírně jednoduchý jablečný koláč, mírně řečeno, jednoduše odněkud obšvihla a ani ho nepekla 8)
Ale třeba jí křivdím… :nevim: ;) :)

 
Dadooa
263 příspěvků 23.04.14 13:01

@Eja Odflakla??? Napise presny rozmer plechu a vypukne zdeseni tech co maji plech o tri cisla sirsi :roll: proste se pouzije plech jaky je doma (taky vidim, kolik je hotoveho testa a podle toho plech vyberu, kdyz jich mam vic) a bud bude buchta vyssi nebo nizsi.
A chybejici teploty.. taky zalezi na plechu a sile testa! Kazda trouba pece jinak, jinak dlouho a nebo mela babi plynovou troubu, ktera, jak vseobecne znamo, nemiva termostat.
Takze priste radeji ty odflakni trapny kecy a nepomlouvej nikoho ;-)
Btw.. kolkik ze je ta tvpoje „obvykla“ velikostb plechu..? Nemyslela autorka receptu treba zrovna tu?

 
casino
4379 příspěvků 23.04.14 12:42
Jj, babi to odflákla

:)
Já chtěl napsat 175°C/45´ (pékávám podobný „cukeťák“)

BTW
Horkovzduch?
Vím, často se píše, že HV topí o cca 20°C víc
Pokud v peci nepeču najednou více plechů, tak mám u mé trouby zkušenost, že je jí šumák zda se snaží s fučákem, nebo bez… Bez ventilátoru je to akorát náchylnější na přismahnutí shora, ale záleží na tom, jak vysoko je plech v troubě :think:

 
Eja
3590 příspěvků 23.04.14 12:24

@kreativita
Troubu na 180 st.,pokud máš horkovzdušnou, tak 160. Doba dle toho, jak vysokou buchtu máš, cca 40 minut. Babi to trochu odflákla, není velikost plechu ani teplota a doba. Ale odhadem na obvyklou velikost plechu.

 
kreativita
1 příspěvek 23.04.14 12:07

Mozte mi prosim niekto poradit na kolkych stupnoch a ako dlho sa ma piec tento kolac? viem ze pre niekoho je to banalita, ale pre mna ako zaciatocnicku dost dolezita informacia

 
babi
6360 příspěvků 08.04.13 22:22

Koukam, ze tento recept ma uspech. Pro me je to mila vzpominka na dcerku, kdyz zacinala pect… byla naprosty expert ;) :) Dekuji vsem a zdravim!

 
Zuzka1973
1726 příspěvků 01.12.12 06:49

Já zatím na chyby nenarazila… :) Navíc sama chyby také často dělám… :oops: A už jen proto bych si nikdy nedovolila kritizovat za něco, co sama dělám 8)
Ozývám se jen tehdy, pokud to vyloženě bije do očí :)
U nás vítězí klasická kuchyně, což je dáno tím, že máme zahradu a menší hospodářství - tudíž podle toho, co se urodí a odchová, se řídí náš jídelníček :D
Ale rádi sem tam zkoušíme i něco nového. Ač mám skříň plnou kuchařek, nejraději jdu hledat sem, kde se za každým receptem skrývá konkrétní člověk, se kterým se dá třeba i diskutovat, což u kuchařské knihy nejde… Ale moc ráda jimi listuju a inpiraci v nich také nacházím dost často 8)
Posílám pozdrav od Plzně :kytka:

 
babi
6360 příspěvků 30.11.12 20:41

…tak prece jenom neco, co ma co delat s rukama a dobrym okem :)
Co se tyce ruznych druhu receptu mnou pridanych, tak to se take obrazelo v me kuchyni. Nekdy clovek opravdu nema casu nazbyt a nekdy si chce vyhrat, je-li vareni jeho konickem 8) Avsak moc chvaly si nezaslouzim, nadelala jsem pri psani receptu hodne chyb, vzhledem k tomu, ze jsem se na psani plne nesoustredila… ale jak francouzi rikaji, „ce la vie“.
Zdravim!

 
Zuzka1973
1726 příspěvků 30.11.12 20:18

@babi Jestli myslíš ten obrázek, tak to není moje práce… Na té skicce jsem sice já, ale je to udělané v jednou programu na úpravu fotografií… Sice sem tam také vezmu skicák, ale na portrét bych si nikd netroufla, pouze sem tam nějaké zátiší nebo příroda… :)
Ale moje povolání má s těmito technikami hodně společného: jsem čalounice… Právě focení začalo tak nějak při mé práci, ale tam se na extra velkou kvalitu fotek nehledí. Ale co jsem začala sbírat rady ohledně focení zde, na Labu, hodně se zlepšily i pracovní fota, což se docela kladně promítlo u zákazníků. Takže mě Labužník pomohl (pomáhá a určitě i nadále pomáhat bude) nejen při hledání inspirace na vaření, tak i v profesi :)
Tvé recepty patří k jedněm z nejlepších, líbí se mi, že přidáváš jak jednoduchá jídla, tak i slavnostnější a náročnější recepty, prostě si člověk vždy má z čeho vybrat s ohledem na momentální čas či zásoby ve špajzu :kytka:

 
babi
6360 příspěvků 30.11.12 20:07

Zuzko, diky, to cloveka potesi :hug: Co se tyce fotografii, opravdu zalezi na osvetleni… takze kdyz jej nemame prihodne, tak je to potiz. Chtela jsem se Te zeptat (mimo misu), Ty skicujes a venujes se nejakemu vytvarnictvi?

 
Zuzka1973
1726 příspěvků 30.11.12 19:41

Koláč je opravdu moc dobrý, už jsme jej měli celkem třikrát, naposledy už i s našimi ořechy :kytka: Líbí se mi, že je výborný i druhý den, a to i když zůstane nakrájený jen pod ubrouskem - neoschne… Takže je jako čerstvý i k snídani. Dcera s mužem si pokaždé vzali s sebou k svačině, a co se stihli podělit s kamarády, tak byly samé pochvalné ohlasy :palec:
S tou fotkou: děkuji za pochvalu, fotit se teprve učím, tak jsem vždy ráda, když se povede obrázek, který alespoň za něco stojí. 8)
Věřím, že kdo tento koláč vyzkouší, určitě mi dá za pravdu, že je výborný :kytka:

 
babi
6360 příspěvků 30.11.12 19:22

Jsem presvedcena, ze jsem mela u tohoto receptu poznamku z davneho minula, kdy dcerka zacinala pect… kolac byl hlavni casti jejiho repertoaru.

Znovu dekuji dalsim labuznikum, co kolac vyzkousely a Zuzko Tobe za nejen moc peknou fotografii (snazila jsem se ji dat jako prvni, avsak nedarilo se mi), ale za celou zkusenost s receptem a Tvymi poznamkami k nemu :)

 
babi
6360 příspěvků 30.08.12 21:59

Vsem co recept vyzkouseli dekuji za duveru. Jsem moc rada, ze se povedlo a ze chutnalo. Co se tyce detailu u receptu, jako je neuvedena teplota trouby mohu rict, ze ve vetsine svych, nebo mnou uverejnenych receptu podrobnosti uvedene mam. Kdyz se vsak podivate do starych receptaru, tak tam podrobnosti nejspis nenajdete.
Zdravim…

 
Anitta
521 příspěvků 25.10.11 20:53

Tak jsem to vcera upekla, diky Frantisce zvolila teplotu 350F, diky Glame zvolila velikost pekace 11×15 inch a pekla 35 minut ve vysce 1mile :-D
Dilo se podarilo, buchta je chutna, ale pomerne sucha, priste na ni nahazim nejake ovoce, jako na tac, nebo bublaninu, pak bude mnam! Takhle jsem k ni dala slehacku smichanou s reckym jogurtem a jahody. :-D

Ale stejne by si systemaci meli dat praci a vytahat vsechny tabulky pod jeden button na hlavni stranku :wink:

 
Frantiska
921 příspěvků 25.10.11 19:25

ano nema, ale proc to psat na dotaz o teplote? ale nema to smysl, koncim tuto diskuzi … stejne to sem nepatri a nechci tu exhibovat

Příspěvek upraven 26.10.11 v 11:42

 
glama  25.10.11 19:17

Františko, vezmi chlup na dlani, když tam není.. :-)
Je tady X tisíc receptů bez těch čísel.. Nezkušená kuchařka holt bude buď začínat jen s těmi přesnými recepty a nebo bude zkoušet..a zkoušet..
A nebo se v komentáři zeptá a kdo ví, odpoví. Tak, jako jsi ty odpověděla Anittě. To je snad dostatečné, ne?
X krát jsem napsala, že hodně lidí ta přesná čísla prostě nemá. A nemá! A přesto vesele vaří a peče.. :-) Proč by nevložili recept.
Je zbytečné nad tím pořád hořekovat.
Obsáhlá debata už proběhla tady http://www.labuznik.com/recipe.php?… Myslela jsem, že je tam vše vysvětleno jasně.. :-D

A mezi Anittou a mnou jde jen o přátelské, veselé pošťuchování, ne o nevraživý spor. Snad je to dostatečně zdůrazněno smajlíky.. :wink:

Možná by nebylo od věci (?) označovat recepty stupněm obtížnosti..aby bylo jasné, pro jak zkušeného kuchaře je recept určen..
3 vařečky = náročné, bez přesných čísel..určeno pro zkušené nebo odvážné :-D
:mrgreen:

 
di
2387 příspěvků 25.10.11 18:19

Františko, není to Váš omyl. Já být začínající kuchařka, která se snaží cosi uvařit či upéct, byla bych taky bezradná; dneska, po cca 30 letech vaření a pečení, už vím co a jak, ale kdybych začínala, každá rada by mi byla drahá. No, však o tom před časem byla diskuse u jiného receptu.

 
Frantiska
921 příspěvků 25.10.11 18:05

ano vsechny tvoje reakce na dotaz na teplotu, tak na mne pusobi … ale treba je to jen muj omyl

 
glama  25.10.11 16:33

Františko, někde jsi snad něco takového četla..?
Co nadělám, elektrickou troubu nemaje..? Kdybych měla, asi bych taky poptávala..
Každý peče jak umí ;-)
:mrgreen:

 
Frantiska
921 příspěvků 25.10.11 15:56

Galomo to jsi super borka, ale neznamena to doufam, ze to tak musi delat vsichni podle tebe

 
glama  25.10.11 14:38

Ku kvalitnímu vaření odborné technologické vzdělání není nezbytné..
A tak jsou postradatelná čísla pro mě např. teplota a doba vyhřátí trouby, teplota a délka pečení..
Upeču i bez.. ;-)
:mrgreen:

 
gmp
1593 příspěvků 25.10.11 14:30

Glamo, nemám technologického vzdělání, objasni prosím jak je to s těmi chybějícími a postradatelnými čísly!!!? :-(

 
Anitta
521 příspěvků 25.10.11 00:54

Frantisko, diky :-D

 
Frantiska
921 příspěvků 25.10.11 00:46

pekla bych to tak na 160-180°C :) a po pul hodine kontrolovala

a az bych udelala testo, tak podle toho vybrala formu :) nebo dve

Příspěvek upraven 25.10.11 v 00:47

 
Anitta
521 příspěvků 25.10.11 00:39

A uz jsme opet u toho :mrgreen: kdyz ja nemam plynovy sporak na jeden knoflik… :-D

 
glama  25.10.11 00:32

Anitto…forma tak velká, jak velkou máš a pečeme, dokud to není upečené..
S tím si zkušená pekařka snadno poradí a nezkušená si to vyzkouší a nabyde tak zkušenosti ;-) A už nikdy ji pár chybějících postradatelných čísel nerozhodí…
:mrgreen:

 
Anitta
521 příspěvků 24.10.11 23:51

No jo babi, jak velka forma a jak peceme? :wink:

 
babi
6360 příspěvků 16.02.11 18:13

koralku, to koreni pro jablkovy zavin nejspis nejakou skorici obsahuje. Dcera nekdy potrela buchtu dzemem a posypala cokoladovou ryzi, nebo jak se tomu rika, take dobre a rychle…Dekuji Ti za odzkouseni receptu.

 
koralek
1 příspěvek 16.02.11 15:54

Vynikající - mňam!
Máme teda bez rozinek a místo skořice koření na Jablkový závin, ale fakt super. Čokoládovou polevu sypanou kokosem jsem přidala také, myslím, že tím je to ještě lepší. Miluju jednoduché a rychlé recepty.

 
SandraValterova
10 příspěvků 30.01.11 10:41

Výborný, nadýchaný a vláčný koláč. Vršek jsem polila kakaovou polevou s rumem - mňamka.

 
babi
6360 příspěvků 28.11.10 23:07

bendoma, mas perfektni produkci :palec: To vis, ze nekdy vysledky jsou osobite a to je na tom to zajimave, ze kazdy mame trosinku jine pojeti receptu. Fotka je pekna a doufam, ze i tak chutnalo. Mela bych si buchtu po dlouhe dobe upect, protoze tato buchta je snad nejjednodussi co znam :wink:

 
bendoma
15 příspěvků 28.11.10 11:15

Doufám, že výsledek na mé fotce odpovídá receptu! Že ten koláč má opravdu takto vypadat! :-D

Příspěvek upraven 28.11.10 v 11:16

 
babi
6360 příspěvků 27.11.10 23:05

bendoma, dik za vyzkouseni receptu a nemene za moc peknou fotku, kterou je recept nove okraslen. Potesilo me, ze vse slo hladce a ze chutnalo 8-)

 
bendoma
15 příspěvků 27.11.10 13:06

Zkusila jsem a všem chutná! Povrch jsem podle rad na diskusi potřela marmeládou a posypala kokosem. Odleželý je lepší, ale je obtížné ho do druhého dne nesníst! :-) Mám ráda jednoduché a efektní recepty. Děkuji za inspiraci. :wink:

 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč - Jano,

všichni jsme jednou v kuchyni začínali. Myslím si, že nejdůležitější je vařit s chutí, zkoušet nové recepty a když se náhodou něco nepodaří, tak se snažit přijít na to, čím to bylo, nebo se zeptat a snad někdo poradí! Nové recepty vesměs vznikají omylem, nebo z nedostatku nějakých surovin, tedy z nouze. Krásné příklady z klasických receptů jsou na příklad ¨Tarte Tatin¨, nebo ¨Mini dortíčky s tekutým středem¨. A navíc, i mistr tesař se někdy utne ;o) Pečení a vaření ZDAR!

Přeji Ti příjemný večer!

 
Jana56
23 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.- Babi

Ráda zkouším nové věci, mám spoustu kuchařek, ale zjistila jsem, že jen málo co se potom dá jíst, tyto recepty, které sem dávají zkušené kuchařky se mi vždy povedli a všem moc chutnali. Mám jediný dobrý recept na perníčky. Teď ho dám do receptů, abych jen neužívala recepty jiných, bohužel nemám svoje recepty. Vařím a peču teprve krátce a spíš se ještě učím.

 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč - housenko

Dík za vyzkoušení receptu s krásnou obměnou. Jsem ráda, že to pracuje a zajisté vyzkouším i tu Tvoji verzi! Možná by si člově mohl pohrát s kořením.....

Příjemný zbytek víkendu!

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

Z nedostatku jablek a přebytku cukety jsem provedla výměnu a byl to taky móóóc dobré…

Díky za recept.

 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč - Jano

to jsem ráda žes vyzkoušela. Když není moc času, tak se upeče tato bleskovka a je to ;o)

Přeji Ti příjemný podvečer!

 
Jana56
23 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

Je výborný, jen se po něm zaprášilo a že ho mám udělat brzy znovu.

 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

Lucinko, kolik toho rumu jsi tam dala ;o)))) Děkuji Ti za vyzkoušení receptu!

Příjemný podvečer Ti přeje,

 
Lucinka21
23 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

Mňam-rychlá dobrůtka! Jen jsem použila 80% rum a když jsem otvirala troubu, tak mne vyhrkly slzy :)

 
babi
6360 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

rybko, tento koláč pekla i moje dcera, když už směla používat troubu. Když jsme přišli z práce, všechno vonělo skořicí a rumem (alkohol se skoro všechen vypeče). Je to opravdu jednoduchý recept a nenáročný na haldy nádobí, že ano ;o))))

Děkuji Ti za vyzkoušení receptu a přeji Ti příjemný zbytek nedělního dne!

 
Rybka
54 příspěvků 27.04.10 08:19
Re: Bleskový a nesmírně jednoduchý jablečný koláč.

Babi, vcera jsem zkusila upect tento kolac- vyborny a jednoduchy! Smichala jsem vsechno v jedne mise bez mixeru, hned po vytazeni z trouby potrela dzemem a posypala kokosem. Dnes po zalezeni je jeste lepsi, krasne vlhky. Diky.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

včera | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist