Recept Bifteky s lečem

Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Trošínku naklepat bifteky, osolit a opepřit je, osmažit je narychlo na rozehřátem oleji po obou stranách a dát je stranou na servírovací mísu přikryté alobalem.

Na stejném tuku osmažit cibuli a slaninu, potom přilít víno a přidat rajskou pastu, papriku, česnek a nakonec zalít vše vývarem. Dobře zamíchat ode dna a uvolnit jakýkoliv přípek. Podusit. Před podáváním přidat lečo a povařit ho v omáčce asi 5min, aby se ohřálo.

Na mísu nalít omáčku kolem masa a ozdobit vše petrželkou.

Recept je z kategorií: Minutky



Nahlásit recept

  • 17.01.04 vloženo
  • 3511x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 hovězí bifteky, každý asi 170g
  • 30g oleje
  • 80g posekané cibule
  • 80g posekané libové slaniny
  • 100ml hovězího vývaru
  • 1 lžíce rajské pasty
  • 1 lžíčka mleté papriky
  • 1 utřený stroužek česneku
  • 110ml bílého vína
  • sůl a pepř
  • připravené lečo sterilované, nebo domácí zmražené

Doporučená příloha

  • Máslové široké nudle.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bifteky s lečem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist