Recept Bešamelová omáčka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Máslo rozehřejeme a za stálého míchání k němu přidáváme mouku. Získáme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem (vývarem)a za občasného míchání povaříme na mírném plameni do zhoustnutí. Přisypeme sůl, muškátový oříšek a ještě 2 minuty vaříme.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 24561x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g hladké mouky
  • 50 g másla
  • 1/4 l mléka (nebo vývaru)
  • špetka muškátového oříšku
  • sůl

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bešamelová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na...
TOPlist