Recept Bešamelová omáčka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Máslo rozehřejeme a za stálého míchání k němu přidáváme mouku. Získáme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem (vývarem)a za občasného míchání povaříme na mírném plameni do zhoustnutí. Přisypeme sůl, muškátový oříšek a ještě 2 minuty vaříme.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 25776x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g hladké mouky
  • 50 g másla
  • 1/4 l mléka (nebo vývaru)
  • špetka muškátového oříšku
  • sůl

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bešamelová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
Inzerce

Naporcovaný manžel, jídlo jako pračlověk a další knihy pro podzimní šeď

včera | Vychutnejte si letošní podzim - přes stránky elektronické knihy nepřiberete ani deko. Přinášíme pět tipů toho nejlepší čtení do vaší čtečky. A začínáme rovnou jedním románem, kde si hrdinka pochutnává na dost zvláštní ingredienci... (číst dále)

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Cibulačka Cibulačka
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
TOPlist