Recept Bešamelová omáčka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Máslo rozehřejeme a za stálého míchání k němu přidáváme mouku. Získáme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem (vývarem)a za občasného míchání povaříme na mírném plameni do zhoustnutí. Přisypeme sůl, muškátový oříšek a ještě 2 minuty vaříme.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 24817x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g hladké mouky
  • 50 g másla
  • 1/4 l mléka (nebo vývaru)
  • špetka muškátového oříšku
  • sůl

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bešamelová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Houbová smaženice

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
TOPlist