Recept Bešamelová omáčka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Máslo rozehřejeme a za stálého míchání k němu přidáváme mouku. Získáme světlou jíšku, kterou zředíme mlékem (vývarem)a za občasného míchání povaříme na mírném plameni do zhoustnutí. Přisypeme sůl, muškátový oříšek a ještě 2 minuty vaříme.

Recept je z kategorií: Omáčky



Nahlásit recept

  • 25598x zobrazeno

Ingredience

  • 50 g hladké mouky
  • 50 g másla
  • 1/4 l mléka (nebo vývaru)
  • špetka muškátového oříšku
  • sůl

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bešamelová omáčka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém...
TOPlist