Recept Bažant na víně s jablky

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bažant na víně s jablky

Postup

Bažanta rozčtvrtíme prošpikujeme proužky slaniny, potřeme máslem.
Do remosky dáme nakrájenou cibuli, na ní bažanta a koření. Zalijeme bílým vínem a po 20 minutách posipeme nakrájenými jablky a dopečme.

Recept je z kategorií: Bažant, koroptev, perlička



Nahlásit recept

  • 11.01.07 vloženo
  • 15619x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • bažant
  • proužky slaniny
  • 3 cibule
  • máslo
  • 3 dcl bílého vína
  • 5 jablek
  • sůl, pepř celý
  • nové koření, jalovec, bobkový list, špetka skořice

Doporučená příloha

  • rýže, houskový knedlík

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

tlustá bába 04.02.15 07:43

Místo jablek a spol. - hrušky a šalotky, bez koření, zato pomalu pečené. Nakonec jsem do výpeku přiidala trochu portského a koňaku, na plotně redukovala, zatímco si stehýnka chvilku počkala ve vypnuté troubě. Jako příloha bramborové pyré s naťovou cibulkou a pečená hruška s vlastnoruční cibulovofíkovou marmeládou.

Uvaření se již líbí 7 labužníkům
Odkaz na uvaření

bigbobr 25.01.14 11:53

viskoušel sem recepys, sípal sem po něm výc neš 20 minut, neupekl se.

Diskuse k receptu Bažant na víně s jablky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
pranama
10 příspěvků 13.01.12 23:27

Ehm, prosím, POSYPEME.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Smetanový koláč s revení

Inzerce

Domácí vanilková zmrzlina ze Salka

24.06.16 | Jak si připravit doma vynikající zmrzlinu bez toho, aniž bychom potřebovali zmrzlinový stroj? Úplně jednoduše... :) Pouze ze Salka a šlehačky. (číst dále)

Inzerce

Jak se stravovat na dovolené a čemu se raději vyhnout?

včera | Letní dovolenou má většina lidí spojenou se sluncem, mořem a dobrým jídlem. Ne vždy ale máme to štěstí a narazíme na kvalitní stravu. Na co bychom si tedy měli dát pozor, abychom se vyvarovali zažívacím problémům? (číst dále)

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Houbová smaženice Houbová smaženice
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist