Recept barevná rýže s kapií

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Rýži uvaříme podle návodu, ale tak, aby byla sypká. Na rozpálený olivový olej příkáme pórek nakrájený na proužky a orestujeme. Přihodíme na kousky nakrájenou kapii, promícháme a přidáme rýži. okořeníme, opatrně promícháme, prohřejeme a podáváme.

Recept je z kategorií: Rýže



Nahlásit recept

  • 12.10.04 vloženo
  • 2610x zobrazeno

Ingredience

  • sáček rýže
  • pórek
  • červená naložená kapie
  • olivový olej
  • sůl
  • barevný pepř

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu barevná rýže s kapií

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek
 
ewa
600 příspěvků 29.03.09 20:55
Re: barevná rýže s kapií

Já myslím, že se dají místo naložené kapie použít i čerstvé papriky, nejlépe červená a žlutá. Já bych přihodila ještě hrášek. To je pak opravdu pastva pro oči. A navíc je to i chutné.

 
MarcelaV.
1 příspěvek 29.03.09 19:43
Re: barevná rýže s kapií

Chutnala nám skvěle!

 
van.Thomas
185 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: cept

Je to dobré, jednoduché a hezky to vypadá. Beru!

Vložit nový komentář
Inzerce

Vylaďte letní pokrmy řeckým olivovým olejem

23.07.14 | Chcete se v létě cítit fit a zároveň si pochutnat na dobrém jídle? Vyzkoušejte středomořskou kuchyni. Je bohatá na zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízejí k použití olivového oleje. (číst dále)

Nejlepší recepty

Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s...
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s...
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Tatranské kuře Tatranské kuře
TOPlist