Recept Bačův řízek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naklepeme kotletky, trošku osolíme a dost opepříme, doprostřed dáme
brynzu, kotletku přeložíme a na okrajích sklepneme paličkou (nebo uzavřeme párátkem).
Klasicky obalíme v trojobalu a usmažíme. Pokud máte strach, že vám brynza vyteče obalte 2× a potom teprve usmažte.

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 08.06.06 vloženo
  • 9816x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety zbavené kosti
  • 100 g brynzy
  • sůl
  • pepř
  • na obalení:
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • zeleninový salát, bramborová kaše, pivo,

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bačův řízek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Chilli con carne Chilli con carne
Cuketové placky Cuketové placky
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist