Recept Bačův řízek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Naklepeme kotletky, trošku osolíme a dost opepříme, doprostřed dáme
brynzu, kotletku přeložíme a na okrajích sklepneme paličkou (nebo uzavřeme párátkem).
Klasicky obalíme v trojobalu a usmažíme. Pokud máte strach, že vám brynza vyteče obalte 2× a potom teprve usmažte.

Recept je z kategorií: Vepřové maso



Nahlásit recept

  • 08.06.06 vloženo
  • 9908x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové kotlety zbavené kosti
  • 100 g brynzy
  • sůl
  • pepř
  • na obalení:
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • zeleninový salát, bramborová kaše, pivo,

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bačův řízek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Nejlepší recepty

Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist