Těstoviny se čtyřmi druhy sýra

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník vladus
1 příspěvek 13.01.02 08:21
Těstoviny se čtyřmi druhy sýra

Dá se to najít v menu každé italské restaurace, ale nikdo vlastně neví jak se to dělá. Prosímvás udělali byste mě hroznou radost kdybyste snad tento recept znali, ale prosím ne ze sýru tavených ale ze skutečných sýru a se smetanou.
Předem dík Vláďa


Reklama


Reklama

Reakce:
 
pepicek
1309 příspěvků 14.01.02 00:31
Já to dělám tak ...

… že si v malém kastrůlku rozehřeju asi 80g másla, předtím už mám nastrouhaný sýr, většinou mozzarellu, parmazán, tvrdý eidam nebo nějaký podobný a potom pro zpestření nějakého zrajícího smraďocha (nivu, camembert, …), postupně je vmíchávám a ředím smetanou. Omáčka by se neměla vařit, jde jen o to sýry roztavit a zředit.

Potom je ještě pecka dochutit omáčku nasekanými vlašskými (případně pekanovými) ořechy. No a v podstatě se do toho dají přidat i na másle orestované houbičky, nebo paprikou vyhnat barvu do lehce narůžovělé nebo … nebo třeba něco jinýho

 
Kopretinka
565 příspěvků 03.02.02 04:40
A já...

Já to dělám úplně jednoduše. Do kastrůlku si dám asi dvě deci mléka, nebo půl na půl se smetanou. Jakmile je mléko horké, nasypu tam nastouhaný eidam, nastoruhaný uzený sýr a nivu. Michám, míchám, míchám až se to všechno roztopí. Pokud nešetříme sýrem, není třeba zahušťovat. Nakonec pro barvu třeba nasekanou petrželku. Přesně takhle to dělají v jedné místní pizzerii a je to po pizze nejobjednávanější jídlo… A je to fakt moc mňam.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist