Scháníme recepty na atypickou zvěřinu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
pepicek
1309 příspěvků 14.10.01 20:42
Scháníme recepty na atypickou zvěřinu

Pokud někdo budete mít ve svých zásobách recept na krokodýly, klokany nebo podobnou netradiční zvěřinu, tak se určitě ozvěte, nějak nemůžu nic sehnat. Díky


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Tinami
166 příspěvků 11.02.02 10:04

Pepíčku, koukám, že se ti odpovědi nehrnou, tak posílám alespoň nápad na inspiraci, tedy, jsi-li z Prahy. Klokana a krokodýla dělají v restauraci Fondue ve Slezské ulici, zajdi to ochutnat a třeba podle toho recept sám vytvoříš. Taky v Pravěku (Francouzská ul, Zenklova ul. a ještě jedna v Nuslích) by mohli něco takového mít, exotický prák pštros je tam moc dobrý.

 
Ludwig.II
39 příspěvků 30.03.02 12:22
Klokaní maso

Je to asi už pozdě, ale již delší před delší dobou jsem se seznámil s receptem na klokana, které je prý nejvhodnější pro lidí trpící vysokou hladinou cholestorolu.
1 kg, klokaního masa , 1 lžíce francouzské hořčice, olivový olej s rozmýchaným pařížským pepřem, cca 1/2 litru masového vývar, 1 větší cibuly nebo porek, zelené fazolky, sůl a pepř. Maso omyjeme a osušíme, vložíme do pekáče (já osobně jsem to viděl na rožni, ale to nechme stranou) a pečeme do změknutí. Podleváme masovým vývarem. Fazole jsou pouze jako příloha, ale je vhodnější je dát k pečeni nebo šťávou vznikou z jejich vaření polévat pečeni. Cibulku osmhanout na oleji a přidat k pečeni, Před konečnou úpravou pravidelně polévat černým pivem, nejlepší je Velvet. Pro hutnější přílohu jsme zvolili pečené brambory s česnekovým máslem.

 
Labužník kedarbedar02
3 příspěvky 12.06.10 13:04
xxxx

xxxx

 
Manana
1516 příspěvků 12.06.10 14:43
Recepty na atypickou zvěřinu

Měl bych pár receptů tady ,
tady ,
a tady .

 
sveva
751 příspěvků 13.06.10 10:31
Liška by se hodila?

Je to stará záležitost, ale jednou jsem jedla lišku. A neprskejte, bylo to velmi dobré.
Zdravím

 
bedla  13.06.10 20:49
Prošla jsem ...

Kuchařku z roku 1924, která nabízí:
Vydra nebo bobr - různé způsoby vaření,
Sob po tyrolsku, Želva,
Drop.
Našlo by se něco i v dalších Kuchařkách.

 
tuso
99 příspěvků 14.06.10 08:58
...

Recepty na klokaní maso jsou tady: "http://austral­skeprodukty.cz/


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist