Mili Labuznici.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
mandla
7 příspěvků 21.08.02 00:15
Mili Labuznici.

Jsem jedna z nastevnic Labuznika.Rada jsem tyto stranky sledovala,ale od doby,kdy tam dela dulezitou hlavni roli Babi tak tam spise koukam jenabych se podivala koho zase urazi a ponizuje.Divim se ze zadny z vas nenajde trochu odvahy,aby ji zavrel zobak.Dela ze sebe chytrou ale jeji inteligence v jejim veku je na nejnizsim stupni.Vsak se podivejte na jeji informace o ni,ktere si napsala do Labuznika a na jeji diskuzni pripominky z minulosti.Ze vsech vas v Labuzniku dela blbce,vsechno umi a zna,mysli si ze je jednicka.My mladsi zacatecnice mame radeji recepty jednoduche a ne ty blafy,podle niz se neda uvarit.Divim se tem,ktere ji jeji recept chvalite.Vy to skutecne nikdo nevidite?Proc ji uz konecne neco nenapisete?To ji stale budete prikyvovat jako hloupi berani jenom proto,ze opisuje denne z ruznych knih spoustu nemoznych receptu?Ja osobne ji vzkazuji,ze direktora by mela delat doma treba svemu manzelovi,[jestli vubec nejakeho ma]ktery ji to mozna bude tolerovat,ale at nedela blbce z lidi schopnych.Nebo snad kdyz je tak aktivni,tak vsichni mlcite??Preci mi mlade se chceme neco naucit a ne aby jsme mely strach se neco zeptat.Vsak ona jak vidite odpovida i na dotazy,ktere se ji netykaji.Babi nechces se zaradit mezi jinou generaci?To by ti lepe svedsilo!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
1irena
591 příspěvků 21.08.02 02:25
Milá mandlo,

Bani sice píše recepty, které v českých krajích zní nezvykle, je to asi tím, že žije jinde. Ale zastanu se jí v tom, že název serveru je LABUZNIK a ten se asi orientuje na jiné věci, než na učení vaření.
Doporučuji zajít do antikvariátu a koupit nějakou kuchařku a základy hledat tam.Jinak existuje www.recepty.cz, kde se najdou jednodušší recepty.

 
1irena
591 příspěvků 21.08.02 02:31

Samozřejmě to mělo být Babi

 
Alice
104 příspěvků 21.08.02 06:32
To teda mrkam......

Teda holka, ty jsi omezena ..... Ovsem hodnoceni neci inteligence tvou osobou me velmi pobavilo. Jak vis, ze neco, co ty nezvladnes ukuchtit je blaf ? Ja te potkat osobne, to by to mlasklo.....
Babi, doufam ze se dokazes povznest, muzu te ujisit ze o tve prispevky stojime vic nez o Mandliny :o))

 
Labužník Apolena
94 příspěvků 21.08.02 08:56
???

Zrovinka včera jsem na Labužníka psala o tom, jak mě těší, že sem chodí „dospělí lidé“, kteří se nesnaží nikoho strapnit ani zesměšnit třeba jen proto, že dotyčný něco neumí - např. uvařit guláš . Po přečtení Mandlina příspěvku mám pocit, že to není tak docela pravda. Skutečně všude se najdou lidé, kteří když chtějí, tak si prostě najdou někoho lepšího než oni sami, na kom se snaží zakrýt svou vlastní neschopnost . !!!

Babi, Pampelišce a všem ostatním, životem protřelým dámám můžeme jenom děkovat, protože právě ony rozdávají své zkušenosti a finty z kuchyně, často vydobyté mnoha spálenými hrnci. Nevím jak ostatní, ale já si jejich ochotu cením.

Víš Mandlo, jestli něčemu nerozumíš, nestyď se a požádej o radu. A nebo sem prostě nechoď.

 
Labužník Sarka
433 příspěvků 21.08.02 10:31
Jine stranky

I tady jsou potreba lidi kteri maji zkusenosti. Ja jsem taky zacinajici kucharka, ale nevadi mne na neco se zeptat. Zrovna tyto damy mne poradily castokrat, ale ovsem i jine daji sve rady. Muzes taky radit a psat do diskuze, ale take jsou jine stranky o vareni a mozna tam ti to bude vyhovovat vic.

 
babi
6360 příspěvků 21.08.02 15:08
Milá Ireno, Ajino, Apoléno a Šárko...

Zajisté bych neodpovídala na původní příspěvek, protože nejsem ani psycholog, ani psychiatr a navíc mě již podobní v minulosti napadli!

Příjemně mě však překvapila Vaše reakce a podpora, za což jsem více jak vděčna! Ireno, ráda bych tě požádala o laskavost! Můžeš mně upozornit, kdykoliv použiji nějaké ingredience v České Republice nedostupné? (Nebo někdo jiný, prosím). Pokusím se najít vhodnou záměnu, anebo se té ingredience vyvaruji.

A tak děvčata, mladá i odrostlejší, ptejme se a bude-li někdo vědět, určitě nám poradí, tak jako mně Pampeliška a Apoléna.

Ještě jednou, vřelé díky a mějte se moc príma!!!

P.S.: Stoletá, osumdesátiletá ani šedesátiletá (i když přihořívá) nejsem a o té dámě, nevím, nevím.

 
pepicek
1309 příspěvků 22.08.02 01:51
nic nekomentuju, mám jinej návrh

začátečníci ptejte se a postupně podle dotazů zbudujeme zcela novou kuchařku, nebudem se bavit o tom co všichni vědí, ptejte se na to co nevíte, no a kdo bude vědět tak odpoví a já ve volných chvílích doplním i obrázky.

Za tímto účelem, jsem před několika vteřinami zřídil novou kapitolu diskuzního fóra nazvanou Začínáme od píky . Tam to vypukne .

 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 22.08.02 07:06
škoda

holky, že jsem včera neměla čas moc prohlížet labužníka. Musela bych se k Vám okamžitě připojit. Recepty od Babi, které jsem zkoušela byly vždycky chutné, mam pocit, že i odpovídají zá:,–(ám zdravé výživy (až na suprsladkosti) - ostatně z labužníka mi doma zatím pochválili každé jídlo, tak nevím. A protože už jsem pár receptů na labužníku „skoukla“ tak těch jednoduchých a rychlých je u habaděj. A já sem taky dávám recepty z časopisů - protože ty, které mne zaujmou obvykle vyzkouším a když projdou domácí porotou, tak si je vystřihnu a schovám a nevím, proč bych je nemohla psát sem. A proč nezkusit trochu exotiky? A jestli Ti Mandlo připadá Babi jako mentor, tak její příspěvky nečti. Nebo Tě snad k tomu něco nutí.
Babi, piš prosímTě dál.

 
Pampeliska191
1075 příspěvků 22.08.02 11:22
Muj nazor-
  • je takovy, ze u receptu, kde se uvadi mene zname ingredience, by se mohla zrovna do zavorky uvest pripadna nahrada. I kdyz jsem si myslela, ze vim dost, tak stale vim malo. Clovek se cely zivot uci.
    Nerada vzpominam minulost, ale taky mne v Labuzniku postihla velka neprijemnost, ze ktere pak vzniklo zbytecne peklo. Myslim si, ze zadna z nas nezname vsechno. Tak jako ja (dalo by se rict stara kucharka) jsem nevedela co to je anchovickove maslo. Samozrejme, ze mne zvedavost nedala a slusne jsem se zeptala primo autorky receptu co to je. Dodnes mne mrzi jakym zpusobem, mne bylo odpovezeno. Duvod proc jsem to neznala byl ten, ze jsem sardinky nejedla a nikdy je ani nekupovala, proto jsem nekoukala co na nich je napsano. Od te doby i ja jsem prestala byt zvedava, a kdyz vidim v receptu neznamou ingredienci, tak recept prehlidnu a ozelim. Vsak v Labuzniku je spousta jinych a dobrych receptu, ze si muze kazdy z nas urcite vybrat.
 
babi
6360 příspěvků 22.08.02 11:26
Zuzik...

udělalas mně nesmírnou radost Tvojí podporou! Víš mám tak trochu trpkost v duši, ale ona mě přejde. Trpkost mám ne z toho, co osoba jménem Mandla o mně napsala, ale z toho, že se to opět na Labužníku opakuje. Dělo se to i před tím, než jsem se stala jednou z Labužníků já. Co teď napíši, nebude většině lidí dávat smysl. Jde o Libuši a její žolďáky! A tak vidíš, že Tvoje předposlední věta něco znamená.

Abych však mluvila positivně, psaní receptů mě baví, většinu jich mám osobně vyzkoušených a sama mám pro změnu ráda i zajímavé a neobvyklé recepty. Neříká se ¨změna je život¨?

Jeden fakt bych ráda připomněla. Pepíčkovy stránky jsou opravdu výborné, nejenom rozmanitostí receptů, ale vším tím, co nabízí uživateli a proto jsou myslím unikátní. Pracuje na nich tvrdě (zajisté ho to také baví) a tak mu je nekažme!!!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist