Krupave bramboraky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Pampeliska191
1075 příspěvků 19.08.02 07:37
Krupave bramboraky

Neni nad krupave bramboraky! Kdyz do testa ( na zhruba 4 porce) najemno nastrouhame jednu karotku, pridame spetku prasku do peciva a nechame nakynout, budou nejen krasne nadychane, ale pri smazeni se nenasaji ani tolik tukem, a tudiz jsou i mnohem lepe stravitelne. Diky mrkvi ziskaji lakavou zlatou barvu.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 20.08.02 00:32
také

přidání najemno nakrájeného kysaného zelí do bramborákového těsta zlepší chuť a sníží nasákavost tuku. Stačí tak hrst do dávky pro 4 osoby.

 
ivca
11 příspěvků 20.08.02 05:55
křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky podle mne: do těsta přidám několik lžic strouhanky nebo ovesných vloček, případně obojí. Smažím na sádle, potírám pánvičku poctivě mašlovačkou. Ivča

 
Pampeliska191
1075 příspěvků 20.08.02 07:16
Ivco

Ja delam tyto bramboraky tak, jak jsem napsala recept do Labuznika. Je to recept c. 5.093 a jmenuje se Cmunda-bramborove placky. Pridam tam spetku pecivoveho prasku, jednu karotku a jsou vyborne. Chci taky vyzkouset radu Zuzika se zelim. Urcite to bude taky dobre. At se Ti podari a hlavne at chutnaji.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist