Víte, jaké jídlo milují téměř všichni Labužníci?

Jsou to palačinky! Skvěle se hodí na líné nedělní ráno, jako dezert k odpolední kávě nebo jako romantické překvapení pro vaši drahou polovičku.

Jak se jí v Itálii

Všichni foodblogeři se předhánějí ve chvále na italské pohostinství, ale i ono má své mouchy.

Antoine de Saint-EXUPÉRY - Malý princ

Myslím že, v dnešní době, by se následující věty měly stát naší denní modlitbou ...

Padlí....

Co s tím?


Reklama

Do matičky kulinářské a kulturně erotické

„Myslím, že ty naše baby by za hlídání psů, dyž sme byli v tym Mikulově na vinobraní, zasloužily odměnit!... Vyrazíme si do Prahy! Za kultůró duše aj těla!! Já to naplánuju a ty to zatáhneš!!! „ Jak řekli, tak jsme udělali…

VÍNO, KOSTKY, MOŘSKÁ SŮL a Atillova paprika

V lásce a v byznysu je prý vše dovoleno… No, Casanova nebo Rothschield…, ale Escoffier by doplnil i „v kuchyni“!

Valentýna nevedu

…a s MAKRONKAMI už vůůůbec neééé! Ale vyvrbilo se to tak nějak náhodou na jídlo při svíčkách…


Reklama

Křest knihy Kucharz doskonały

Tento čtvrtek 24. ledna 2013, se odbude křest vydání faksimile knihy Kucharz doskonaly, kterou vydává“ Muzeum Pałac w Wilanowie“, ve spolupráci s „Uniwersitetem Mikołaja Kopernika we Toruniu“. Kniha vychází v edici Monumenta Poloniae Culinaria. Poprvé kniha spatřila světlo světa v roce 1783 a je...

gmp

Mandarín... aneb smířlivý čínský feudál

Nádherný pomerančovamaloodrůdový likér... tleskám a fotka je opravdu vydařená,hned navodí exotický dojem

Kapr bez kostí

Vánoce jsou tu co by dup, tak začínám křečkovat na štědrovečerní polévku. Maso sníme hned, zbytek jde na měsíc do mrazáku. Skákl jsem na sádky pro kapry. Myslíte, že zlevnili? Prdlačky, švagrová! Šli s cenou opět o pět procent nahoru.

Daltonismus

Modré a červené koláče...

"SUŠENÉ?" houby

Houby sušené či čerstvé...

Květákové karbanátky z jednoho hrnce

Na posledního dubna mě MAKRONKY pozvaly na chalupu…

Mrkvový úlet

...aneb nejmrkvovitější rizoto dle pana Cuketky.

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 207 Další »

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz

TOPlist